Arbeta tillsammans - coworking, med start september

28 sep
Aneby
marthina.knutsson@sciencepark.se
Gruppmöte kontor

Gruppmöte kontor

Är du entreprenör, egenföretagare eller frilansare? Kreativ och sugen på att jobba i en inspirerande miljö med likasinnade? Jönköping Scienspark arrangerar nu ett coworkingspace i Aneby! Ett coworkingspace är en lokal där flera kan sitta tillsammans och arbeta.

Här kan du som annars jobbar ensam få inspiration och gemenskap tillsammans med kollegor du inte visste att du hade.I lokalerna mitt i centrala Aneby finns en affärsutvecklare på plats, gratis wi-fi samt skrivare.
Det bjuds på förmiddagsfika och en inspirationsinjektion kl 10:00 i form av en kortare föreläsning.
Vi peppar, inspirerar och stöttar varandra i jakten på utveckling: att bli bättre personer och bättre på att utveckla vårt bolag. Ta gärna med egen lunch eller gå ut och ät tillsammans med en nyfunnen kollega efteråt.

Arrangemanget vänder sig till entreprenörer, egenföretagare, frilansare och kreativa personer. Anmälan krävs för planering av fika och bokning av ev. föreläsare.

Coworikingspace har öppet sista torsdagen i varje månad med star i september, klockan 9 -12.I samband med coworkingen har Aneby näringsliv sitt månadsmöte så varm välkomna på det redan kl 8:00 då det bjuds på frukost.

Arrangemanget sker sista torsdagen varje månad, anmälan krävs senast 24 timmar innan.

Mer information
Datum: 28 september 2023
Tid: 08:00 - 12:00
Ort: Aneby
Plats: Aneby Näringsliv, Köpmansgatan 9
Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 augusti 2023