Information om webbplatsen

Aneby.se är den offentliga webbplatsen för Aneby kommun. Webbplatsen ska tillgodose invånarna och besökare med korrekt och relevant information om kommunens verksamhetsområden och nyheter.

Webbplatsen är responsiv, vilket innebär att sidorna anpassar sig till din skärm oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobil. Vårt mål är att göra webbplatsen så tillgänglig som möjlig.

Hitta rätt

Du kan med fördel använda vår sökruta för att hitta rätt. Det finns även huvudingångar på startsidan som kan hjälpa dig att hitta rätt. Samma huvudingångar finns i menyn uppe till höger. Vi har också samlat välbesökta sidor som genvägar längre ner på sidan.

Ladda ner skrivbara pdf-filer

På vår webbplats förekommer det skrivbara pdf-filer som du kan ladda ner. Du måste först spara ner filen för att sedan öppna den på din dator i ett separat pdf-program. För detta finns gratisprogram som exempelvis Adobe Reader. Programmet kan laddas ner från Adobes webbplats.

Berätta vad du tycker

Har du problem med att använda någon del av webbplatsen skulle vi uppskatta om du hjälpte oss att bli bättre och lämnade synpunkter på vad som inte fungerat för dig.

Tillgänglighetsredogörelse

Kan du inte ta dela av allt på webbplatsen, eller vet om dig att det inte är tillgängligt? Läs gärna vår tillgänglighetsredogörelse och lämna en synpunkt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 november 2023