Anebykartan

Kommunhuset är markerat på kartan

Kommunhusets placering är markerat på kartan

Letar du efter badplaster, lediga tomter eller ska du på en kurs med hunden men inte har en aning om var hundklubben ligger. Nu finns det en ny, fräsch och snabb Anebykarta som kan hjälpa dig hitta rätt.

I förra veckan lanserades den nya ''Anebykartan''. Med den nya kartan kan du hitta information om vart till exempel apoteket ligger, återvinningsstationer, fotbollsplaner och förskolor. Detta är bara ett fåtal platser som går att hitta på den nya kartan. Men kartan är inte bara till för att hitta till olika platser.

Med kartan kan du få information om vilka tomter som är lediga runt centrala Aneby. Där ser man allt från priser till hur stora tomterna är. Har du en tomt i centrala Aneby eller vill veta mer om andra tomter, då kan du hitta detaljplaner på de olika områderna runt centrum.

Den nya Anebykartan hittar du på kommunens startsida. Längre ner på sidan hittar du en cirkel med texten ''karta'' under. Det går alltid att söka på kartan eller annan information som kan finnas med i kartan.

Klicka här för att komma till kartan! Öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 oktober 2019