Sund Smart Stark Senior

Bild på Rolf Råsberg och Mårten Gustafsson.

Rolf Råsberg och Mårten Gustafsson är värdar för aktiviteterna.

Aneby kommun, i samarbete med föreningslivet, RF-SISU Småland och Region Jönköpings län, genomför hösten 2020 en ''senioridrottsskola''. Vänder sig till dig som uppnått pensionsålder, 65+ i Aneby.

Vi välkomnar 65-plussare till att röra på sig, hålla sig friskare och lära mer om god hälsa. Fokus är att uppmärksamma goda levnadsvanor och social gemenskap.

Tolv torsdagsförmiddagar, 17 september till 3 december får du prova på att gymma på Träningsverkets nya utegym, testa orientering och dans. Prova på gå-fotboll i nya fotbollshallen och spela både padel och bordtennis. Dessutom blir det fyra föreläsningar på temat goda levnadsvanor. Pris per person (inklusive fika vid varje träff) 400 kronor.

Anmälan - max 16 deltagare
För att kunna hålla avstånd och distans har vi maximerat till 16 deltagare. Först till kvarn gäller, men anmäl senast 14 september. Skicka din anmälan till Ola Gustafsson, ola.gustafsson@aneby.se, 0380-462 77. I anmälan skriver du namn, mailadress och mobilnummer.

Två välkända Aneby-profiler ska se till alla trivs på senioridrottsskolan. Den sociala samvaron är en mycket viktig faktor och Rolf Råsberg och Mårten Gustafsson håller i det. Det innebär inte minst att de ser till att det blir kaffe och bulle, eller en kaka varje gång.

Rolf Råsberg 070-349 61 90
Mårten Gustafsson 070-438 44 92

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 september 2020