Toppbild

Stöd och rådgivning till företagare

I Aneby kommun vill vi stimulera till nyföretagande och entreprenörskap. En affärscoach finns till hjälp för dig som funderar på att bli företagare eller som vill utveckla ditt företag.

Affärscoach till din hjälp

Aneby kommun och Aneby Näringsliv samarbetar med Science Park, Jönköping, och erbjuder affärsutveckling. Affärscoachen är placerad på Aneby Näringslivs kontor mitt i Aneby centrum, Köpmansgatan 9.  Affärscoachen kan erbjuda kostnadsfri hjälp för att bistå med kunskaper på en rad områden. Som ny företagare behöver man hjälp med att tänka igenom allt för att starta nytt företag. Den som redan är etablerad företagare kanske vill ta nya utvecklingsteg med sitt företag.

Tveka inte att ta kontakt och bolla dina idéer med affärscoachen. Affärscoachen har också ett stort nätverk med kollegor i Science Park-systemet att tillgå om det är specifika frågor som behöver lösas på vägen mot ett framgångsrikt entreprenörskap.

Affärscoach i Aneby

Marthina Knutsson, 072-547 83 82

marthina.knutsson@sciencepark.se

Affärscoachen träffas säkrast onsdagar-torsdagar på Aneby Näringslivs kontor i Aneby, men är anträffbar på telefon hela arbetsveckan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 juni 2022

Kontakt

 • Näringsliv och fritid

  Mark och lokaler, företagsbesök, nyföretagande och entreprenörskap | Lokaluthyrning, föreningsliv, sport- och fritidsanläggningar.

  0380-461 00

  Besöksadress

  Storgatan 48

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby

  Kontakt

  Näringslivs- och fritidsansvarig

  Ola Gustafsson