Affärsutvecklare till din hjälp

I Aneby kommun vill vi stimulera till nyföretagande och entreprenörskap. En affärsutvecklare finns till hjälp för dig som funderar på att bli företagare eller som vill utveckla ditt företag.

Aneby kommun och Aneby Näringsliv samarbetar med Science Park, Jönköping, och erbjuder affärsutveckling. Affärsutvecklaren är placerad på Aneby Näringslivsförenings kontor mitt i Aneby centrum, Köpmansgatan 9.  Affärsutvecklaren kan erbjuda kostnadsfri hjälp för att bistå med kunskaper på en rad områden. Som ny företagare behöver man hjälp med att tänka igenom allt för att starta nytt företag. Den som redan är etablerad företagare kanske vill ta nya utvecklingsteg med sitt företag.

Tveka inte att ta kontakt och bolla dina idéer med affärsutvecklaren. Affärsutvecklaren har också ett stort nätverk med kollegor i Science Park-systemet att tillgå om det är specifika frågor som behöver lösas på vägen mot ett framgångsrikt entreprenörskap.

Marthina Knutsson, affärsutvecklare

Marthina Knutsson, affärsutvecklare

Affärsutvecklare i Aneby

Affärsutvecklaren är anträffbar per telefon hela arbetsveckan. Vid fysiska möten är det säkrast att först boka tid via telefon eller E-post. Affärsutvecklaren träffas säkrast onsdagar-torsdagar i Aneby, på Aneby Näringslivsförenings kontor, Köpmansgatan 9, Aneby.

Marthina Knutsson, 072-547 83 82
marthina.knutsson@sciencepark.se

Näringsliv

Mark och lokaler, företagsbesök, nyföretagande och entreprenörskap 

Besöksadress

Storgatan 48

578 22 Aneby

Postadress

Box 53 | 578 22 Aneby

Övrigt

Näringslivsansvarig

Carina Nohrs

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 december 2023