Bo och övernatta

Njut av lugnet vid en röd stuga. Campa i närheten av sjön. Sov på vandrarhem. Checka in på hotell med gångavstånd till centrum eller bo på lantgård. Här hittar du boende av alla slag.

Vill du ha mer information eller boka ett boende kontaktar du respektive boende på egen hand. Länkar till webbplatser eller telefonnummer och e-post finns under de olika boendena.

Gransnäs Ungdomsgård

Kurs- och konferensgård

Kurs- & lägergård vid Assjön. 49 rum med blandat antal bäddar. Badplats, fikamöjligheter, fotbollsplan och grillplats. Båt och kanot finns att tillgå.

Jularps gård

Stuga/lägenhet eller rum

Boende, butik och yoga. Välkommen till lugnet på landet, strax utanför Aneby. Njut av naturen, djuren, lugnet och chansen att bara få vara sig själv precis som man är just nu.

Målsånna Turism & Lantbruk

Stugor

Naturcamping och stugor. Här kan man fiska, paddla kanot, plocka bär, bada eller varför inte hälsa på djuren. Möjlighet till bad och vänder du dig om har du skogen med promenad vägar, hagarna med djuren. Allt du behöver för självhushåll. Öppet året runt.

Pensionat Fawlty Towers

Pensionat

Ett trevligt boende mitt i centrala Aneby Härliga rum i mysig hemmiljö. Nära till affärer och restauranger. I priset ingår en enklare frukost som finns till självservering i kylskåpet i det gemensamma köket. Lakan, handduk, Kabel Tv och gratis Wi-fi ingår. Möjlighet till matlagning finns.

Ralingsåsgården

Camping, vandrarhem, stugor

Ralingsåsgården är en kurs- och konferensgård med camping, vandrarhem och stugor. Båt- och kanotuthyrning. Konferensmöjligheter för större sällskap.

Rya stugby

Stugor

Fem stugor nära Anebysjön. Varje stuga har ett vardagsrum, sovalkov med pentrykök, kyl och frys, ett sovrum och ett badrum med dusch och toalett. Husdjur är inte tillåtna.

Stuga Vittaryd

Privat stuga

I Vittaryd utanför Aneby finns en stuga att hyra. Stugan har fyra bäddar plus bäddsoffa där wi-fi ingår. Härifrån har du närhet till det mesta Höglandet har att erbjuda.

Stugor i Sunhultsbrunn

Privata stugor

Sex stugor i Sunhultsbrunn med sex till åtta bäddar. I regel uthyrda under högsäsong juni till augusti. Ibland tillgängliga under lågsäsong. Kortuthyrning minimum tre dagar.

  • Bokas via Novasol.se

Sunhults Gästgiveri

Hotell

Gästgiveri med restaurang och hotellrum samt möblerad lägenhet med tre rum och kök. Hotellet är öppet året om.

070-324 14 30

Västra Karstorp Boende och Gårdsturism

Hus och lägenhet

Turisthuset med 5 rum och kök, 2 WC inbyggd altan, grill, TV. Lägenhet på bostadshusets andra våning med egen uteplats. Annexet - lilla lägenheten med uteplats och utsikt över trädgården, 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 platt-tv, 1 utrustat kök med kylskåp och ugn samt 1 badrum med dusch. Promenadvägar, bad & fiske i omgivningarna. Bär- och svampskogar.

Wiredaholm Golf & Konferens

Hotell

Bo i herrgårdsmiljö vid Viredaholmssjön invid golfbanan. Erbjuder också konferens och golfpaket, 18-håls golfbana, driving range, pay and play, korthålsbana, restaurang och boende.

Åkantens bed & breakfast

Bed and breakfast

Enklare lägenhet i Aneby. Pentry, fyra bäddar, matplats och soffhörna med TV. Egen toalett och dusch. Ingår liten frukost för två personer samt lakan och handdukar. Gångavstånd till mataffär och järnvägsstation. Liten roddbåt att låna.
070-288 33 57
torbjorn.spanberger@outlook.com

Åsens by

Vandrarhem och stugor

På Kulturreservatet Åsens by kan du resa tillbaka till anno 1900 för att uppleva hur livet i en småländsk by kunde vara just då. Här kan du hyra stuga eller bo i vandrahemmet året runt. Tillgänglighetsanpassat boende i ett av husen. Barnvänlig miljö. Närhet till vandringsleder och naturupplevelser.

Åsens by kulturreservat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aneby Turistbyrå

Service, vägledning och information om vad du kan göra och uppleva i Aneby kommun.

Besöksadress

Storgatan 48

578 22 Aneby

Postadress

Box 53 | 578 22 Aneby

Kultur och fritid

Bibliotek, allmänkultur, lokaluthyrning, föreningsliv, sport- och fritidsanläggningar.

Besöksadress

Storgatan 48

578 22 Aneby

Postadress

Box 53 | 578 22 Aneby

Kontaktperson

Kultur- och fritidschef

Gunilla Crona

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 juni 2024