Bo och övernatta

En obäddad säng. 

Njut av lugnet vid en röd stuga. Campa i närheten av sjön. Lev kungligt på slottet. Sov på vandrarhem. Checka in på hotell med gångavstånd till centrum eller bo på lantgård. Här hittar du boende av alla slag.

Vill du ha mer information eller boka ett boende kontaktar du respektive boende på egen hand. Länkar till webbplatser eller telefonnummer och e-post finns under de olika boendena.

Blekingegården

Privat stuga

I Sunhult på Blekingegården finns det en stuga att hyra veckovis för den som önskar.

Gransnäs Ungdomsgård

Kurs- och konferensgård

Kurs- & lägergård vid Assjön. 49 rum med blandat antal bäddar. Badplats, fikamöjligheter, fotbollsplan och grillplats. Båt och kanot finns att tillgå.

Jularps gård

Stuga/lägenhet eller rum

Boende, butik och yoga. Välkommen till lugnet på landet, strax utanför Aneby. Njut av naturen, djuren, lugnet och chansen att bara få vara sig själv precis som man är just nu.

Målsånna Turism & Lantbruk

Stugor

Naturcamping och stugor. Här kan man fiska, paddla kanot, plocka bär, bada eller varför inte hälsa på djuren. Möjlighet till bad och vänder du dig om har du skogen med promenad vägar, hagarna med djuren. Allt du behöver för självhushåll. Öppet året runt.

Pensionat Fawlty Towers

Pensionat

Ett trevligt boende mitt i centrala Aneby Härliga rum i mysig hemmiljö. Nära till affärer och restauranger. I priset ingår en enklare frukost som finns till självservering i kylskåpet i det gemensamma köket. Lakan, handduk, Kabel Tv och gratis Wi-fi ingår. Möjlighet till matlagning finns.

Ralingsåsgården

Camping, vandrarhem, stugor

Ralingsåsgården är en kurs- och konferensgård med camping, vandrarhem och stugor. Båt- och kanotuthyrning. Konferensmöjligheter för större sällskap.

Rya stugby

Stugor

Fem stugor nära Anebysjön. Varje stuga har ett vardagsrum, sovalkov med pentrykök, kyl och frys, ett sovrum och ett badrum med dusch och toalett. Husdjur är inte tillåtna.

070-972 32 89

Stuga Vittaryd

Privat stuga

I Vittaryd utanför Aneby finns en stuga att hyra. Stugan har fyra bäddar plus bäddsoffa där wi-fi ingår. Härifrån har du närhet till det mesta Höglandet har att erbjuda.
070-324 14 04

Stugor i Sunhultsbrunn

Privata stugor

Sex stugor i Sunhultsbrunn med sex till åtta bäddar. I regel uthyrda under högsäsong juni till augusti. Ibland tillgängliga under lågsäsong. Kortuthyrning minimum tre dagar.

Sunhults Gästgiveri

Hotell

Gästgiveri med restaurang och hotellrum samt möblerad lägenhet med tre rum och kök. Hotellet är öppet året om.

070-324 14 30

Västra Karstorp Boende och Gårdsturism

Hus och lägenhet

Hus eller lägenhet på en aktiv ekologisk lantgård. Öppet hela året. Egen terrass med utemöbler och grill, internetuppkoppling och TV. Nära till badplats och fiske. Vandringsled i skogen i anslutning till gården.

Wiredaholm Golf & Konferens

Hotell

Bo i herrgårdsmiljö vid Viredaholmssjön invid golfbanan. Erbjuder också konferens och golfpaket, 18-håls golfbana, driving range, pay and play, korthålsbana, restaurang och boende.

Åkantens bed & breakfast

Bed and breakfast

Enklare lägenhet i Aneby. Pentry, fyra bäddar, matplats och soffhörna med TV. Egen toalett och dusch. Ingår liten frukost för två personer samt lakan och handdukar. Gångavstånd till mataffär och järnvägsstation. Liten roddbåt att låna.
070-288 33 57
torbjorn.spanberger@outlook.com

Åsens by

Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger i kulturreservatet Åsens by och är öppet året om. Självhushåll, gemensamt kök, tv, wc och dusch/bad. Tillgänglighetsanpassat boende i ett av vandrarhemmets hus. Barnvänlig miljö. Närhet till vandringsleder och naturupplevelser.
Åsens by kulturreservat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

 • Aneby Turistbyrå

  Service, vägledning och information om vad du kan göra och uppleva i Aneby kommun.

  0380-462 40

  turistbyran@aneby.se

  Besöksadress

  Storgatan 48 | 578 22 Aneby

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby

 • Kultur och fritid

  Bibliotek, allmänkultur, lokaluthyrning, föreningsliv, sport- och fritidsanläggningar.

  0380-461 00

  Besöksadress

  Storgatan 48

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby

  Kontakt

  Kultur- och fritidschef

  Gunilla Crona

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 juni 2022