Feriejobb

En lila bakgrund med texten feriejobb på.

Feriejobb sommaren 2021

Du som är född 2004 och är skriven i Aneby kommun har möjlighet att söka kommunalt feriejobb under sommarlovet 2021. Feriejobbet ger dig ett bra tillfälle att testa på en kommunal arbetsplats under ett par veckor i sommar.

Feriejobb eller feriepraktik som det också kallas, innebär att du har en handledare. Du ersätter inte ordinarie personal. Feriejobbet kan komma till nytta för dig i dina framtida yrkesval och ge dig insikt och erfarenhet av hur arbetslivet fungerar.

Kommunal verksamhet

Du som är född 2004 och är skriven i Aneby kommun kan nu söka kommunalt feriejobb. Exempel på platser där man kan få feriejobb är Anebys egna WildKids, sagoberättare på biblioteket, inom barnomsorgen, kommunala simskolan samt inom kommunserviceavdelningen.

Kommunalt feriejobb kan man ha under maximalt två sammanhängande veckor maximalt 60 timmar med start vecka 26 till vecka 32. Start beror på vilka verksamheter man får jobb på.

Sök feriejobb

Välkommen, du som är född 2004 och är skriven i Aneby kommun, att söka kommunalt feriejobb. (kommunala feriejobb kan vi endast erbjuda inom kommunens egna verksamheter) Ange i din anmälan, eller ditt CV vilken verksamhet du vill arbeta inom (vi kan inte lova att vi kan uppfylla allas önskningar) ange också om det finns veckor som du inte kan arbeta.

Ansökningstiden för feriejobb pågår till den 30 april.
Skicka in din anmälan till Jonas Burman, jonas.burman@aneby.se

Det finns ett begränsat antal kommunala feriejobb och vi kan inte garantera dig en plats. Därför rekommenderar vi dig att söka andra sommarjobb också.

Ytterligare upplysningar kan du få av våra arbetsmarknadscoacher
Jonas Burman, telefon 0380-462 64
Anders Hildingsson, telefon 0380-462 62

Kontakt

 • Praktiksamordnare

  Stöd i att komma in på arbetsmarknaden och att bli självförsörjande. Samordnar praktik- och feriejobb.

  0380-462 62

  0380-461 00

  Besöksadress

  Torgatan

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby


Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 augusti 2021