Familjecentral

Familjecentralen i Aneby är en samverkan mellan kvinnohälsovården och barnhälsovården vid Region Jönköpings län, och myndighetsenheten och öppna förskolan vid Aneby Kommun.

Öppna förskolan

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar med barn i åldern 0-6 år. Att besöka öppna förskolan är avgiftsfritt och ingen föranmälan krävs.

Barnhälsovård

Till barnhälsovården kan du vända dig med frågor om ditt barns hälsa och utveckling. Här arbetar specialistsjuksköterskor och läkare. Psykologer finns knutna till både barn- och mödrahälsovården.

Kvinnohälsovård

Kvinnohälsovården har fokus på kvinnohälsa i livets olika skeden från tonåring till mogen kvinna. Här får du information och råd om preventivmedel, graviditet, abort och sexuellt överförda infektioner. Du kan göra graviditetstest och kvinnor mellan 23 och 60 år erbjuds att ta gynekologiskt cellprov.

Aneby kommuns öppenvård

Stödjer dig i föräldrarollen, vid relationsproblem, gränssättning och uppfostran och föräldragrupper. Aneby kommuns öppenvård finns på familjecentralen 09.00-12.00 varje fredag.

Kontakt

 • Öppna förskolan

  Roll eller funktionFamiljecentralen är en mötesplats. Här finns öppna förskolan för föräldrar med barn som är mellan noll och sex år.

  Telefon 10380-461 20

  Telefon 2

  Telefon 3

  E-post

  Besöksadress

  Besöksadress

  Storgatan 48

  Postadress

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby

  Övrigt

  Ingången till Familjecentralen är vid  parkeringen Storgatan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 augusti 2021